Kopen zonder zorgen

Na het kopen van een e-ticket heb je als consument 14 dagen bedenktijd. Als je binnen die tijd van gedachten verandert, kun je zonder opgave van reden van het e-ticket afzien en de koopovereenkomst ontbinden (herroepen). Dit noemen we het herroepingsrecht. Op deze pagina lees je voor welke e-tickets het herroepingsrecht geldt en hoe je hier gebruik van maakt.

Voor welke e-tickets?

Het herroepingsrecht geldt voor alle e-tickets van Fletcher Hotels die je online via shop.fletcher.nl/ hebt gekocht.

Heb je een e-ticket bij een andere aanbieder gekocht, dan kun je het e-ticket niet herroepen bij Fletcher Hotels. Hiervoor maak je binnen 14 dagen bedenktijd gebruik van het herroepingsrecht van de betreffende aanbieder.

Vanaf wanneer wordt de e-ticketcode geblokkeerd?

Zodra je bij onze centrale Fletcher Receptie hebt aangegeven dat je je beroept op het herroepingsrecht, wordt de e-ticketcode geblokkeerd. Je hebt vervolgens recht op volledige teruggave van het aankoopbedrag. We storten dit bedrag binnen 14 dagen terug op je rekening.

Is je e-ticketcode gebruikt?

Wanneer er met de e-ticketcode een reservering is gemaakt en je toch wil afzien van het e-ticket in de bedenktijd, is dit niet mogelijk. Je krijgt het aankoopbedrag dan niet terug op je rekening.

Hoe maak je gebruik van je herroepingsrecht?

Na het kopen van een e-ticket heb je 14 dagen bedenktijd. Deze bedenktijd gaat in op de dag nadat je de bestelling hebt geplaatst. Besluit je toch van het e-ticket af te zien, dan kun je eenvoudig contact opnemen met onze centrale Fletcher Receptie en aangeven dat je gebruik wilt maken van je herroepingsrecht. Dit kan door gebruik te maken van het Modelformulier Herroeping. Nadat wij het formulier ingevuld hebben ontvangen sturen wij per e-mail een ontvangstbevestiging van de herroeping.